Päivämäärä

11.12.2021

Rata

Road Atlanta – Full Course

Aikataulu

  • 15:50 Harjoitukset starttaa, 30 minuuttia
  • 16:20 Aika-ajot starttaa, 30 minuuttia
  • 17:00 Kilpailu starttaa, 4 tuntia

Pelin sisäinen ajankohta ja sää

Sessiossa on muuttuva vuorokaudenaika ja dynaaminen rata. Vuorokaudenajan muuttumisnopeus on 1X. Sessiossa on dynaaminen taivas. Sään lähtöarvot arvotaan järjestäjän toimesta eikä niitä ilmoiteta etukäteen.

Simulaation sisäinen päivämäärä on 15.05.2021 ja kilpailupalvelimen alkamisaika 17:30.

Aika-ajon alussa radan kumimäärä on 30%, irtolika puhdistettu. Radan kunto siirtyy aika-ajosta kilpailuun.

Kuljettajakokous

Kuljettajakokous pidetään ennen aika-ajon alkua kello 16.00 KARS.fi:n Discord-palvelimella ”Kuljettajakokous” -puhekanavalla. Kuljettajakokouksessa käydään läpi kilpailuun liittyviä asioita ja vastataan kuljettajien esittämiin kysymyksiin. Kuljettajakokouksessa voidaan antaa tärkeitä kisakohtaisia ohjeita ja sääntöjä, joten jokaisesta tiimistä vähintään yhden kuljettajan täytyy olla paikalla.

Ratarajat

Ilman erillistä mainintaa kilpailijat saavat käyttää vain kilparataa kilpailun aikana. Auton katsotaan ajautuneen ulos kilparadalta, kun kaikki neljä rengasta ovat radan valkoisten tai keltaisten reunamerkintöjen ulkopuolella. Radan ulkopuolista aluetta saa käyttää vain vaaratilanteen välttämiseksi.

Toistuva ratarajojen rikkominen, ohitustilanteessa ratarajojen rikkominen tai selkeästi ratarajojen rikkomisesta hyötyminen on protestoitavaa ja rangaistavaa.

Erityismaininnat:
– Mutkan 1 sisäänmenossa kuljettajien täytyy pitää kaikki 4 rengasta asvalttialueella. On siis kiellettyä ja protestoitavaa laittaa renkaita nurmikolle lähestyttäessä mutkaa.
– Mutkassa 5 kilpailijat saavat käyttää mutkan ulostulossa radan ulkopuolista aluetta hyödyksi vapaasti.