Kaikkien Aikojen RalliSarja, Kaikkien Aikojen Rallicross Sarja, Kaikkien Aikojen enduRance Sarja, tai jotain ihan muuta. Merkityksen voit itse päättää, KARS nyt vain kuulostaa kivalta.

Ensimmäisen kerran KARS -lyhenne näki päivänvalon vuonna 2018 kun julkaisimme Richard Burns Rally simulaattorille Kaikkien Aikojen RalliSarja -nimeä kantavan sarjan. Sarja oli RBR-sarjoille ennennäkemättömillä livelähetyksillä varustettuna menestys ja saikin jatkoa vuonna 2019. Kolmatta kautta odotetaan yhä, ja saadaan kenties odottaakkin vielä pitkään.

Vuoden 2018 lopussa KARS-sarjat laajeni myös iRacingin puolelle kun järjestimme KRX nimeä kantavan rallicross-sarjan. Vuonna 2020 järjestettiin toinen KRX kausi yhteistyössä Yle E-urheilun kanssa.

iRacingilla järjestettävä KARS Moniottelu -kilpailu julkaistiin näiden kotisivujen julkaisun yhteydessä syksyllä 2020. Alunperin vuosittaiseksi tapahtumaksi kaavailtu kilpailu on muuttunut satunnaisesti järjestettäväksi tapahtumaksi. Eihän olympialaisiakaan järjestetä vuosittain!

Vuoden 2021 lopussa starttasi historian ensimmäinen suomalainen iRacingilla ajettava endurance-sarja, KARS Simucube Endurance Series. Suuren suosion saanut sarja näkee tulevaisuudessa varmasti myös toisen kauden. Tai sitten ei.

Jotain muutakin saattaa olla tulevaisuudessa tarjolla. Tai sitten ei.