TKP-Palvelut

TKP-Palvelut on Espoossa toimiva autoalan erikoisosaamiseen keskittynyt yritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat muunmuassa autonpesupalvelut, tuulilasien myynti & asennus, ikkunakalvotukset, PDR kolhunkorjaukset ja PCRT Kiveniskukorjaukset

Tutustu yrityksen palveluihin TKP-Palvelut verkkosivuilla ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Land Rover Experience Finland

Land Rover on auto, joka tunnetaan ympäri maailman luotettavana kulkijana haasteellisissakin olosuhteissa.

Hämeenlinnassa sijaitseva Kruununmylly ympäristöineen tarjoaa ainutkertaiset olosuhteet maastossa autolla ajamiseen. Katisten Kartanolta on käytössä lähes tuhannen hehtaarin verran maastoa Land Rover Experience -elämyksen toteuttamiseen. 

Tutustu yrityksen palveluihin yrityksen nettisivuilla ja ota yrityksen Facebook-sivu seurantaan.

METSEK Group

METSEK Group on jo 15 vuotta alalla toiminut täyden palvelun kustannus- ja painotöiden tuottaja jolta saat kokonaisvaltaiset palvelut lehden taittoon, graafiseen suunnitteluun ja kustannustoimintaan.

Yrityksen päätoimipaikka on Helsinki, sivutoimisto sijaitsee Turussa. Yhtiön voimavara on ammattitaitoinen ja tunnollinen henkilökunta. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Työntekijät ovat pääasiassa alalla pitkään olleita alansa ammattilaisia.

Tutustu yrityksen palveluihin Yrityksen verkkosivuilla ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Porin Huoltokorjaamo

Porin Huoltokorjaamo on Porilainen ammattitaitoinen monimerkkikorjaamo joka tarjoaa laadukasta huolto- ja korjauspalvelua kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin.
Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. valtuutetut Fixus-huollot ja Celtic Tuning -ohjelmoinnit.

Tutustu yrityksen palveluihin yrityksen verkkosivuilla ja ota yrityksen Facebook-sivu seurantaan.

V-S Sähkötech

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy on ammattitaitoinen ja luotettava sähköliike joka toteuttaa kaikki sähköalan työt Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Yritys toteuttaa sähköurakointia taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja yrityksille. Sähkötöiden lisäksi yritykseltä saa myös aurinkosähköjärjestelmät.

Tutustu yrityksen palveluihin yrityksen verkkosivuilla.

X-R’cer

X-R’cer Racing Simulator on huippuluokan kilpa-ajosimulaattori, joka soveltuu mm. ajoharjoitteluun, yritystilaisuuksiin ja simracingiin. Simulaattori on rakennettu realistisen ajotuntuman ehdoilla, jolloin ajoharjottelun opit on siirrettävissä reaalimaailmaan, ja tarvittaessa kokematonkin kuljettaja voi turvallisesti ottaa tuntumaa kilpa-auton ajamiseen.

Tutustu yrityksen palveluihin yrityksen verkkosivuilla ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.