Akaan Keilahalli

Akaan Keilahalli on täyden palvelun keilahalli, josta löytyy viihtyisät puitteet niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin.

  • 8 Keilarataa
  • 4 Ajosimulaattoria
  • Playstation5
  • Biljardi
  • 2 Darts Rataa
  • Ilmakiekko
  • Lautapelejä
  • Kahvila/Baari
  • Saunatilat
  • Kokoustilat

Tutustu yrityksen palveluihin Akaan Keilahallin nettisivuilla ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Amistech Games

Amistech Games on suomalainen pelialan yritys. Se tunnetaan parhaiten huippusuositun My Summer Car -pelin kehittäjänä. Amistech on ollut mukana tukemassa Digitaalista Autourheilua jo vuosien ajan.

Tutustu yrityksen tunnetuimpaan peliin My Summer Cariin ja ota pelin sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Blacksnow Racing

Blacksnow Racing on 2019 vuoden lopulla perustettu sim racing tiimi. 

Tiimi muodostui GT Finland Racersin PlayStation-kisoista tutuiksi tulleista PC:lle siirtyneistä kuljettajista. Vuosien varrella tiimiin on liittynyt uusia kuljettajia ja osa vanhoista kuskeista on jäänyt pois.  

Tiimi ajaa pääasiassa iRacingin endurance-kilpailuja koppiautoilla sekä kotimaisia sarjoja. Tallin toiminta on puhtaasti harrastuspohjalla mutta tarkoituksena on edetä ammattimaisempaan suuntaan askel askeleelta. 

Tiimin jäseninä on leppoisa porukka kuskeja ikähaitarilla 20 – 50 vuotta iRatingien ollessa kuskeilla  2500 – 4000 välissä. 

Tiimi hakee riveihinsä muutamaa uutta aktiivista kuljettajaa jotta 24 tunnin kisoihinkin saisi jatkossa kaksi autokuntaa ja luotua tervetullutta  kilpailuasetelmaa tiimin ykkösautoon pääsemisestä. Tiimiin liittymisestä kiinnostuneet kuljettajat voivat lähestyä tallipäällikkö Josua Ali-Keskikylää Discordissa.

Foracer

Foracer on kotimainen yhtiö, joka valmistaa laadukkaita ajosimulaattorikokonaisuuksia yli 10 vuoden kokemuksella

Tutustu yrityksen palveluihin heidän kotisivuillaan ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.

Imprimo

Imprimo on Hyvinkäällä kotipaikkaansa pitävä 2019 perustettu tulostustalo. Yrityksen tavoitteena on tuoda digitaalisuuden ja verkkokaupan helppous perinteiselle tulostusalalle.

Imprimo haluaa tarjota asiakkaille erittäin laadukkaan tuotevalikoiman oikeasti edulliseen hintaan verkkokaupassaan. Imprimo käyttää alan parhaita tasotulostimia ja se näkyy myös tuotteitteiden laadussa.

Mikään työ ei ole Imprimolle liian pieni tai suuri. Imprimo tekee samalla intohimolla ja tunteella pari pientä julistetta bändillesi tai kokonaisen myymäläsisustuksen autovaraosaliikkeellesi. Valtavan kokoiset kissakuvat onnistuu myös.

Tutustu yrityksen palveluihin nettisivujen kautta ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.