KARS Rally Cup 2023 -sarjan toinen osakilpailu, Imprimo-Ralli

TIEKIRJA
KILPAILUN ENNAKKOLÄHETYS

AJANKOHTA
Kilpailu aukeaa perjantaina 13.10. klo 00:01 ja on auki aina sunnuntaihin 15.10. klo 22:59 asti. Kilpailun voi aloittaa milloin tahansa edellä mainitun aikavälin sisällä.

Kilpailussa voi pitää taukoa erikoiskokeiden välillä maksimissaan 30 minuuttia, sitä pidemmät tauot johtaa yhteyden aikakatkaisuun ja keskeytykseen kilpailussa. Ongelmien välttämiseksi kehoitamme välttämään kuitenkin yli 20 minuutin taukoja erikoiskokeiden välillä.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun ja sen lopputuloksiin hyväksytään vain kuljettajat jotka ovat ilmoittautuneet sarjaan ja joilla on oikea nimi RSF-pluginissa profiilin Real Name osiossa.

REPLAYIDEN TALLENTAMINEN
Kilpailijalla on velvollisuus säilyttää simulaatiopelin luomat replaytiedostot (joka erikoiskokeelta .rpl ja .ini tiedostot), sekä toimittaa ne pyydettäessä tuomaristolle tuomarointia tai onboard-videoiden kuvaamista varten. Replaytiedostojen toimittamatta jättäminen voi johtaa tuloksen hylkäämiseen. Replaytiedostoja ei jaeta kilpailunjohdon ja tuomariston ulkopuolelle.
Replaytiedostot tallentuvat automaattisesti polkuun RichardBurnsRallyAsennuskansio>Replays.
SALASANA
Kilpailun salasana on: parkkikiekko
Salasanaa ei saa luovuttaa kilpailun ulkopuolisille kuljettajille.

Imprimo

Imprimo on Hyvinkäällä kotipaikkaansa pitävä 2019 perustettu tulostustalo. Yrityksen tavoitteena on tuoda digitaalisuuden ja verkkokaupan helppous perinteiselle tulostusalalle.

Imprimo haluaa tarjota asiakkaille erittäin laadukkaan tuotevalikoiman oikeasti edulliseen hintaan verkkokaupassaan. Imprimo käyttää alan parhaita tasotulostimia ja se näkyy myös tuotteitteiden laadussa.

Mikään työ ei ole Imprimolle liian pieni tai suuri. Imprimo tekee samalla intohimolla ja tunteella pari pientä julistetta bändillesi tai kokonaisen myymäläsisustuksen autovaraosaliikkeellesi. Valtavan kokoiset kissakuvat onnistuu myös.

Tutustu yrityksen palveluihin nettisivujen kautta ja ota yrityksen sosiaalisen median kanavat seurantaan.