KARS Rally Cup 2023 -sarjan neljäs osakilpailu, Blacksnow-Ralli

TIEKIRJA
KILPAILUN ENNAKKOLÄHETYS

AJANKOHTA
Kilpailu aukeaa perjantaina 10.11. klo 00:01 ja on auki aina sunnuntaihin 12.11. klo 22:59 asti. Kilpailun voi aloittaa milloin tahansa edellä mainitun aikavälin sisällä.

Kilpailussa voi pitää taukoa erikoiskokeiden välillä maksimissaan 30 minuuttia, sitä pidemmät tauot johtaa yhteyden aikakatkaisuun ja keskeytykseen kilpailussa. Ongelmien välttämiseksi kehoitamme välttämään kuitenkin yli 20 minuutin taukoja erikoiskokeiden välillä.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun ja sen lopputuloksiin hyväksytään vain kuljettajat jotka ovat ilmoittautuneet sarjaan ja joilla on oikea nimi RSF-pluginissa profiilin Real Name osiossa.

REPLAYIDEN TALLENTAMINEN
Kilpailijalla on velvollisuus säilyttää simulaatiopelin luomat replaytiedostot (joka erikoiskokeelta .rpl ja .ini tiedostot), sekä toimittaa ne pyydettäessä tuomaristolle tuomarointia tai onboard-videoiden kuvaamista varten. Replaytiedostojen toimittamatta jättäminen voi johtaa tuloksen hylkäämiseen. Replaytiedostoja ei jaeta kilpailunjohdon ja tuomariston ulkopuolelle.
Replaytiedostot tallentuvat automaattisesti polkuun RichardBurnsRallyAsennuskansio>Replays.

SALASANA
Kilpailun salasana on: mustalumi
Salasanaa ei saa luovuttaa kilpailun ulkopuolisille kuljettajille.

Blacksnow Racing

Blacksnow Racing on 2019 vuoden lopulla perustettu sim racing tiimi. 

Tiimi muodostui GT Finland Racersin PlayStation-kisoista tutuiksi tulleista PC:lle siirtyneistä kuljettajista. Vuosien varrella tiimiin on liittynyt uusia kuljettajia ja osa vanhoista kuskeista on jäänyt pois.  

Tiimi ajaa pääasiassa iRacingin endurance-kilpailuja koppiautoilla sekä kotimaisia sarjoja. Tallin toiminta on puhtaasti harrastuspohjalla mutta tarkoituksena on edetä ammattimaisempaan suuntaan askel askeleelta. 

Tiimin jäseninä on leppoisa porukka kuskeja ikähaitarilla 20 – 50 vuotta iRatingien ollessa kuskeilla  2500 – 4000 välissä. 

Tiimi hakee riveihinsä muutamaa uutta aktiivista kuljettajaa jotta 24 tunnin kisoihinkin saisi jatkossa kaksi autokuntaa ja luotua tervetullutta  kilpailuasetelmaa tiimin ykkösautoon pääsemisestä. Tiimiin liittymisestä kiinnostuneet kuljettajat voivat lähestyä tallipäällikkö Josua Ali-Keskikylää Discordissa.