KARS Rally Cup 2023 -sarjan kolmas osakilpailu, Amistech-Ralli

TIEKIRJA
KILPAILUN ENNAKKOLÄHETYS

AJANKOHTA
Kilpailu aukeaa perjantaina 27.10. klo 00:01 ja on auki aina sunnuntaihin 29.10. klo 22:59 asti. Kilpailun voi aloittaa milloin tahansa edellä mainitun aikavälin sisällä.

Kilpailussa voi pitää taukoa erikoiskokeiden välillä maksimissaan 30 minuuttia, sitä pidemmät tauot johtaa yhteyden aikakatkaisuun ja keskeytykseen kilpailussa. Ongelmien välttämiseksi kehoitamme välttämään kuitenkin yli 20 minuutin taukoja erikoiskokeiden välillä.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun ja sen lopputuloksiin hyväksytään vain kuljettajat jotka ovat ilmoittautuneet sarjaan ja joilla on oikea nimi RSF-pluginissa profiilin Real Name osiossa.

REPLAYIDEN TALLENTAMINEN
Kilpailijalla on velvollisuus säilyttää simulaatiopelin luomat replaytiedostot (joka erikoiskokeelta .rpl ja .ini tiedostot), sekä toimittaa ne pyydettäessä tuomaristolle tuomarointia tai onboard-videoiden kuvaamista varten. Replaytiedostojen toimittamatta jättäminen voi johtaa tuloksen hylkäämiseen. Replaytiedostoja ei jaeta kilpailunjohdon ja tuomariston ulkopuolelle.
Replaytiedostot tallentuvat automaattisesti polkuun RichardBurnsRallyAsennuskansio>Replays.
 
SALASANA
Kilpailun salasana on: kesaauto
Salasanaa ei saa luovuttaa kilpailun ulkopuolisille kuljettajille.

Amistech Games

Amistech Games on suomalainen pelialan yritys. Se tunnetaan parhaiten huippusuositun My Summer Car -pelin kehittäjänä. Amistech on ollut mukana tukemassa Digitaalista Autourheilua jo vuosien ajan.

Tutustu yrityksen tunnetuimpaan peliin My Summer Cariin ja ota pelin sosiaalisen median kanavat seurantaan.