Suuren suosion saanut KARS Endurance Series saa toisen kauden! Samalla sarja saa myös uuden nimen uuden pääyhteistyökumppanin myötä, KARS TKP-Palvelut Endurance Series. TKP-Palvelut on Espoossa toimiva autoalan erikoisosaamiseen keskittynyt yritys. Tutustu tarkemmin yrityksen verkkosivuilla.

Historian toinen suomalainen endurance-sarja ajetaan 24.9. – 3.12.2022. Neljän osakilpailun mittainen sarja starttaa Span ja Sebringin kuuden tunnin osakilpailuilla. Kausi ajetaan loppuun jo ensimmäiseltä kaudelta tutuilla Suzukan neljän tunnin osakilpailulla ja Nordschleifen kuuden tunnin osakilpailulla. Kausi ajetaan jälleen iRacing simulaattorilla GT3 autoilla.

Sarjan palkintopotti on noussut 1 500 euroon, josta voittava tiimi nappaa itselleen 800 euroa. Sarjan jokainen osakilpailu on nähtävissä suomeksi selostettuna suorana lähetyksenä twitch.tv/simracingfi osoitteessa. Sarjan järjestävät yhteistyössä KARS ja Finnish Sim Racing Association.

Mukaan otetaan jälleen 50 nopeiten ilmoittautunutta tiimiä, ohjeet ilmoittautumiseen ja lisätiedot sarjasta löytyy sarjan verkkosivuilta sarjan säännöistä.