Historian ensimmäinen suomalainen endurance-sarja, KARS Simucube Endurance Series, saatiin päätökseen lauantaina 19.3. 49 tiimiä ja 155 kuljettajaa osallistuivat viiden osakilpailun mittaiseen marraskuussa 2021 alkaneeseen sarjaan.

Mestariksi viimeiseen osakilpailuun asti kestäneen mestaruuskamppailun jälkeen kruunattiin Black Star Racing. Nelikko Tomi Katila, Jesse Telkkälä, Juuso Hietala ja Kim Eriksson ajoi kahteen osakilpailuvoittoon ja juhli mestaruutta lopulta 41 pisteen erolla ennen toiseksi tullutta FiSU Karhurauta -kaksikkoa Henri Ahonen, Atte Nykänen. Glacier Racing Duo kuljettajinaan Otto Puustinen, Ville Taalikka ja Mikko Ruskola nousi viimeisessä osakilpailussa kolmanneksi ohi Inertia EuroRC.fi -tiimin. Sarjan pistetilanne kokonaisuudessaan löytyy sarjan kotisivuilta.

Sarjan mahdollisti Simucube sekä Ruuvilinja Oy. Saamamme runsaan positiivisen palautteen johdosta sarjalle harkitaan jatkoa. Tiedotamme mahdollisesta uudesta kaudesta lisää myöhemmin.