Suzukan osakilpailusta on kulunut vain kaksi viikkoa kun KARS Simucube Endurance Series jatkuu Road Atlantan radalla ajettavalla kauden toisella osakilpailulla lauantaina 11.12.2021.

49 tiimiä starttaa Road Atlantan pimenevässä illassa ajettavaan neljän tunnin osakilpailuun noin kello 17, suoran lähetyksen startatessa jo kello 16 osoitteessa twitch.tv/simracingfi.

Road Atlantan rataan meidät tutustuttaa Black Horse Simracing 2 -tiimissä ajava Tommi Nukarinen

Suzukassa kilpailua alusta asti dominoineen Coffin Dancersin Atte Kauppinen lähtee kilpailuun voitto mielessä, mutta odottaa erittäin tiukkaa kilpailua. ”Road Atlanta on aika helppo rata ja erot tiimien välillä tulee olemaan erittäin pieniä. Meidän kisavauhti vaikuttaisi olevan kunnossa ja ilman ongelmia odotan top 3 sijoitusta. Ainahan me voittoa lähdetään hakemaan, mutta harjoituksissa on nähty että muutkin tiimit on hyvässä vauhdissa täällä.”

Kilpailun aikana pimenevä rata tuo kilpailuun oman mausteensa esimerkiksi autojen säätämiseen. ”Road Atlanta on tunnetusti erittäin vaikea rata ajaa pimeällä, enkä yllättyisi jos nähtäisiin kolareita ja ulosajojakin. Treeneissä radanlämpö on ollut aika alhainen myös päivällä joten yötä kohti viilenevä rata ei onneksi vaikuta hirveästi säätöihin, mutta pieniä eroja vauhdissa tiimien välillä kilpailun alussa ja lopussa voi varmasti näkyä.”

Voittaako Coffin Dancers jälleen, vai saadaanko uusi tiimi korkeimmalle korokkeelle? Se selviää launtaina kello 16.00 alkavassa lähetyksessä!